Ne face placere sa muncim si ne place spatiul in care muncim

Investitia intr-un parchet din lemn nu este de neglijat. Iti recomandam sa iei o decizie ca la carte: sa citesti tot ce ti se pare relevant online si apoi sa vii la showroom Parket Line sa alegi cu mainile tale. Bineinteles, sunt importante si recomandarile prietenilor. Uneori au o mai mare greutate cele ale specialistilor experimentati. An de an incercam sa imbunatatim serviciile oferite clientilor nostri, asa ca in showroom te vei putea consulta cu un arhitect.

 Showroom-ul din Strada Mitropolit Dosoftei, nr. 115 A, Chisinau, ne reprezinta pe de-a-ntregul. Este pozitionat central si ne face usor de gasit, indiferent de directia din care vii.
 Poti cerceta cu mainile tale cam tot ceea ce ai vazut online pe site. De la branduri despre care ai citit in revistele de lifestyle: Befag, Hoebeek, la o gama variata de esente de lemn. Intreaba-ne si despre materialele pe care le vom folosi la montarea parchetului. Vei face cunostinta cu echipa care iti va monta efectiv parchetul si vei putea intelege de la directorul de proiect care sunt diferentele intre parchetul masiv, cel dublu sau triplu stratificat si cel de exterior.

Unde ne aflam

Adresa Noastra si Datele de Contact

bd. Stefan cel Mare si Sfint, 196
Telefon: 022. 955022

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09.00-18.00
Sambata: 10.00 – 14.00

Daca nu poti sa ajungi in timpul orelor de program, suna si te asteptam dupa program

Imagini La locul de munca

Office parchet md

chimiver stand

IMG_20160212_104958

IMG_20160212_104846_HDR